Lelaki.com.my

# Info lelaki terkini

 

 

Lelaki Melayu Kahwin Dengan Lelaki Eropah Cetus Kontroversi

Pemuda Melayu kahwin dengan lelaki di Dublin Eropah telah cetuskan kontroversi di internet. Isu mengenai seorang pemuda yang memakai baju Melayu yang dikenal sebagai Aliff Alfian Rosli serta bersampin dan bertengkolok di kepala sedang mencium pasangannya yang juga seorang lelaki bernama Jonathan dalam satu majlis perkahwinan pasangan gay telah mencetuskan kontroversi dan hebat diperkatakan di internet.

 

Majlis tersebut yang merupakan satu majlis perkahwinan sivil telah berlangsung di luar negara. Terdapat juga gambar yang diposkan di dalam laman web bigayweddingproject.com menunjukkan ‘kekasih’ pemuda yang dipercayai Melayu itu sedang menyarungkan cincin ke jari manisnya.

Lelaki Eropah itu memakai pakaian yang biasa dipakai oleh pasangan lelaki pengantin Barat. Hakikat bahawa pemuda berkenaan memakai baju Melayu dan bersampin kuat membuktikan bahawa dia adalah dari Malaysia.

 

Untuk melihat lagi banyak gambar kahwin pemuda ini, sila layari Gambar Kahwin Ariff Alfian Rosli dengan lelaki gay Eropah.

 

Searches related to lelaki, rahsia lelaki, hati lelaki, cinta lelaki, lelaki perkasa, rahsia lelaki jatuh cinta, rahsia malam pertama, cintarahsia buah dada, lelaki untuk lelaki, cara membuatkan lelaki ghairah, gambar cara liwat lelaki, teknik onani lelaki, gambar hantu pocong lelaki, rahsia tarikh lahir lelaki, lelaki melancap, gambar zakar lelaki, lelaki hebat, lelaki sunat, Gambar Lelaki Beronani, Senjata Lelaki, Batang Lelaki, Zakar Lelaki, Kote Lelaki, Gambar Batang Lelaki, Rahsia Tarikh Lahir Lelaki, Lelaki Seperti Aku, lelaki malaysia, butik lelaki, lelaki gay melayu, fashion lelaki, lelaki melayu, lelaki ini, lelaki hot, blog lelaki gay, lelaki gay blog, bila lelaki stim, melayu lelaki, lelaki gay malaysia, tanya lelaki, aku lelaki gay, artis lelaki hot, no telefon lelaki, video lelaki mandi, lelaki guy,

 
 

 

 
RUANG IKLAN

Untuk tempahan Iklan sila email ke: lelaki_com_my@yahoo.com

 

 

 

Featured Articles
 

 

Lelaki :: About Us :: Contact Us :: Privacy Policy :: Site Map

 

    
 

© 2012. WWW.LELAKI.COM.MY. All Rights Reserved.