Lelaki | Lelaki Online |Lelaki Melayu | Lelaki Malaysia |Artis lelaki Melayu Malaysia

IKLAN BERBAYAR

bang.. jangan lagi
tewas ni malam

 


KURSUS PAKAR
TRADING FOREX

Belajar Trading
Forex sampai pandai

Klik sini
 

 

TEMPAT PENGIKLANAN PERCUMA

Iklankan apa sahaja secara percuma

Klik sini

 

 

 

 
 
 
 
 
 :: ARTIKEL TENTANG LELAKI ::
6 Ciri Lelaki Yang Mampu Memikat Hati Wanita

Ketampanan atau kehenseman seorang lelaki itu bukan lah semata-mata yang dicari oleh wanita. Banyak lagi perkara-perkara lain selain tampan yang perlu ada pada seseorang lelaki untuk menarik hati wanita. Antaranya,

 
1) Kebersihan diri perlulah di jaga
Walaupun anda dilahirkan dengan wajah yang tampan tetapi anda tidak tahu menjaga kebersihan seperti contoh baju kotor, seluar kotor, rambut tak pernah syampu, selekeh, busuk dan lain lain lagi, walau anda setampan Brad Pitt sekalipun anda tidak akan dipandang oleh wanita.
2) Mempunyai gaya tersendiri
Anda tidak perlu meniru gaya Beckham, Tom Cruise mahupun Anuar Zain untuk bergaya. Percaya dengan gaya anda. Pasti akan ada yang suka jika kita tidak meniru gaya orang lain. Bagi yang bermisai dan janggut tu bawa-bawa la trim yer. Jangan sampai ada kutu pulak dalam janggut.
3) Ada sikap lucu dalam diri
Lelaki yang lucu selalunya akan diminati ramai wanita kerana wanita tidak akan bosan apabila bersama mereka. Kadang-kadang, wanita ini sudah cukup masalah, so lelaki lah menjadi tempat mereka untuk release tension.
 
4) Bersikap prihatin
Disamping lawak, anda perlu juga prihatin atau mengambil berat kepada wanita. Wanita adalah golongan yang lemah. Tak perlu beria-ia untuk menunjukkan prihatin anda. Cukup lah dengan membawa barang-barang jika membeli belah, mengambil makanan untuk mereka, buka pintu kereta untuk mereka, memimpin tangan mereka ketika melintas jalan dan lain-lain lagi. Bagi wanita mereka sudah terasa terharu jika anda menunjukkan sifat gentleman tersebut.
5) Selalu senyum
Senyuman adalah ‘make up’ terbaik bagi seseorang lelaki. Sejuk je setiap mata wanita yang memandang. Walaupun tak tampan tetapi anda akan kelihatan manis jika senyum. Senyum itu sedekah kan. Wanita pun lebih berani mendekati anda dari yang hensem tapi muka nak masam jer 24jam.
6) Bersikap ‘cool’
Lelaki yang cool ataupun tenang ini juga antara salah satu sifat yang disukai wanita. Tenang melambangkan matang. Jangan sampai perempuan pula yang tenang tetapi anda yang teruk menggelabah. Lelaki yang cool adalah lelaki yang dapat menghadapi segala masalah dengan tenang dan menyelesaikannya perlahan-lahan tanpa perasaan kelam kabut.

 

< Home

 

Tag:  lelaki, rahsia lelaki, hati lelaki, cinta lelaki, lelaki perkasa, rahsia lelaki jatuh cinta, rahsia malam pertama, cinta rahsia buah dada, lelaki untuk lelaki, cara membuatkan lelaki ghairah, gambar cara liwat lelaki, teknik onani lelaki, gambar hantu pocong lelaki, rahsia tarikh lahir lelaki, lelaki melancap, gambar zakar lelaki, lelaki hebat, lelaki sunat, Gambar Lelaki Beronani, Senjata Lelaki, Batang Lelaki, Zakar Lelaki, Kote Lelaki, Gambar Batang Lelaki, Rahsia Tarikh Lahir Lelaki, Lelaki Seperti Aku, lelaki malaysia, butik lelaki, lelaki gay melayu, fashion lelaki, lelaki melayu, lelaki ini, lelaki hot, blog lelaki gay, lelaki gay blog, bila lelaki stim, melayu lelaki, lelaki gay malaysia, tanya lelaki, aku lelaki gay, artis lelaki hot, no telefon lelaki, video lelaki mandi, lelaki guy, CARIAN POPULAR TENTANG LELAKI: lelaki hensem, lelaki kacak, lelaki suka perempuan, lelaki harapan dunia, lelaki dayus, setia, arab, ada buluh dada, lelaki bodoh, berjambang, botak, bujang, b complex untuk lelaki, b white untuk lelaki, lelaki curang, lelaki cemburu, cadangan, lelaki cium perempuan, cantik, cancer, cute, vitamin c lelaki, nama lelaki, lelaki dan perempuan, lelaki dengan lelaki, lelaki dan payudara, dherbs lelaki, engineer, ego tinggi, lelaki ego jauth cinta, ekseklusif, ensem, e majalah lelaki, lelaki gatal, geek, gatal, gentleman, goda perempuan, gedik, gila perampuan, gagah, lelaki g string, lelaki g, lelaki g spot, titik g lelaki hebat, hamil, lelaki ini, idaman wanita, itu, jambu, jahat, lelaki jadi perempuan, lelaki kuat, korea, jepun kacak, kencing berdiri, kuat cemburu, kasanova, kacak single, lembut, libra, lirik tenaga batin lemah, rambut, lyrics, leo, foto, maskulin, merajuk, nangis metroseksual, main lelaki, macho, matang, miang, nakal, nigeria, nepal, normal, gersang n, gay, online, onani, pendiam, pemalu, perkasa, penipu, panas baran, pendek, qlimax, sejati, terindah, kencing quaran, romatikn, rendah, rambut gugur, raba, rindu, soleh, sejati, scoripo, teruna, terkaya, taurus, tahan lama, tagak, tak guna, t shirt, kemeja t, borong, muslim, u-man, vigro, versi, video, leo, v max, v asia, wallet, rambut, tampan, matang, manja, zodiak cancer, aries, aquarius, tourus, scorpio, pices, zina, z 007, pacar, mata, nafsu, isteri, merogol, 13 tahun pilihan, kemaluan, dinoda, iran, memperkosa, penyanyi, pengsan, fesyen, palaian, artis, curang, lirik, suara, nafsu, lelaki.my

 

IKLAN BERBAYAR

 

IKLAN BERBAYAR

 

 

Lelaki ialah salah satu daripada dua jantina manusia, iaitu lelaki dan perempuan. Penggunaan istilah lelaki atau Peria dalam bahasa Melayu adalah khusus untuk manusia.

© 2012-2017. WWW.LELAKI.COM.MY. All Rights Reserved.