Welcome to Lelaki.com.my

Welcome to Lelaki.com.my

Laman untuk lelaki, lelaki untuk lelaki, lelaki vs perempuan, rahsia lelaki, lelaki online More »

 

9 jenis perangai LELAKI yang LAYAK dijadikan SUAMI..

BERWASPADALAH wahai gadis, demi memastikan diri kamu tidak mudah terpedaya dengan cumbu-rayu lelaki sehingga terkadang ada yang terpaksa menggadaikan maruah diri demi cinta. Untuk menggapai masa depan gemilang, pastikan buah hati kamu memiliki kualiti cemerlang. Cuba uji kualitinya dengan cara-

Sifat-sifat Lelaki melalui kelakuannya

Menjalin hubungan dengan seorang lelaki biasanya wanita mengambil kesimpulannya hanya dari apa yang terlihat,iaitu baik atau buruk.Jika anda memerlukan pertolongan untuk mengenali pasangan anda,tips ini dapat membantu anda.Jangan dianggap terlalu serius,namun ambil tips ini sebagai selingan sahaja.Siapa tahu ada benarnya,barangkali

Mengenali Jenis-Jenis Lelaki

Pada entri yang lepas, aku ada menulis tentang Jenis-Jenis Wanita untuk dijadikan guide line kepada para lelaki sebelum memulakan langkah untuk mengurat awek. Tak adillah kalau aku hanya menulis untuk kaum lelaki kan? Oleh kerana aku seorang yang tidak sexist

10 item Fesyen Lelaki mesti ada

Buat lelaki, fesyen itu memainkan peranan dalam menonjolkan penampilan diri ketika berada di khalayak ramai. Namun, bagi seorang lelaki, berfesyen itu perlu mengikut tempat dan kesesuaiannya agar tidak terlalu galak atau mungkin lari dari konsep situasi dan masa. Setiap lelaki

15 Cara Berfesyen Untuk Lelaki

1. Pilih pakaian yang fit – Benda utama yang akan menampakkan lelaki ‘alert’ dengan fesyen ni ialah cara memilih baju. Masalah utama kebanyakan lelaki ialah memakai baju yang lebih besar daripada badan. Pastikan memilih pakaian yang fit iaitu pakaian yang

6 punca perut buncit

Kenapa perut buncit anda semakin hari semakin membuncit? Anda perlu tahu, ia menjadi buncit bukan semata-mata kerana disebabkan anda banyak makan tau… Sebenarnya ada banyak perkara yang boleh menyebabkan perut anda jadi semakin buncit dan kebanyakan adalah tabiat buruk yang

5 bahagian tubuh bangkit nafsu si dia

Jika anda terangsang melihat pasangan berpakaian seksi yang menjolok mata, begitu juga dengan mereka tatkala melihat anda di ranjang. Tidak semestinya dengan hanya ber‘boxer’ dan singlet atau berkain pelekat, anda tampak menggoda di mata mereka. Ada masanya, dengan hanya melihat

Kenapa anda harus mandi sebelum tidur

Sebuah kajian terkini menjelaskan apakah manfaat yang diperolehi daripada rutin mandi sebelum tidur yang mungkin tidak banyak dilakukan oleh ramai orang. Anggapan bahawa mandi malam dapat menyebabkan penyakit rematik turut menjadi salah satu dari alasannya. NAMUN, MENURUT KAJIAN TERBARU YANG

Cara mudah mengurat dan pikat hati wanita idaman

Adakah anda pernah melihat lelaki yang boleh mendapatkan mana-mana gadis yang mereka mahu dan tertanya-tanya, “bagaimana mereka melakukannya?” Ya, perempuan tertarik kepada kuasa dan status. Ya, mereka tertarik dengan ciri-ciri kelelakian yang dominan, dan keyakinan. Nak tahu cara memikat wanita

6 ciri Lelaki yang mampu memikat hati Wanita

Ketampanan atau kehenseman seorang lelaki itu bukan lah semata-mata yang dicari oleh wanita. Banyak lagi perkara-perkara lain selain tampan yang perlu ada pada seseorang lelaki untuk menarik hati wanita. Antaranya, 1) Kebersihan diri perlulah di jaga Walaupun anda dilahirkan dengan