Lelaki.com.my

# Info lelaki terkini

 

Lelaki | Lelaki Online |Lelaki Melayu | Lelaki Malaysia |Artis lelaki Melayu Malaysia

Lelaki ialah salah satu daripada dua jantina manusia, iaitu lelaki dan perempuan. Penggunaan istilah "lelaki" atau "Peria" dalam bahasa Melayu adalah khusus untuk manusia; bagi haiwan, jantinanya dirujuk sebagai jantan. (seterusnya..)

InstaForex

InstaForex

 

...::: iklan berbayar :::...

>>> Buat Duit Trading Forex <<<

 

Cara mudah mengurat dan pikat hati wanita idaman

Adakah anda pernah melihat lelaki yang boleh mendapatkan mana-mana gadis yang mereka mahu dan tertanya-tanya, “bagaimana mereka melakukannya?” Ya, perempuan tertarik kepada kuasa dan status. Ya, mereka tertarik dengan ciri-ciri kelelakian yang dominan, dan keyakinan. Nak tahu cara memikat wanita dengan bergaya?jom kita belajar sama-sama.

6 Ciri Lelaki Yang Mampu Memikat Hati Wanita

Ketampanan atau kehenseman seorang lelaki itu bukan lah semata-mata yang dicari oleh wanita. Banyak lagi perkara-perkara lain selain tampan yang perlu ada pada seseorang lelaki untuk menarik hati wanita. Antaranya,

Telefon bimbit punca lelaki mati pucuk

GOEOGE TOWN - Lelaki yang gemar menyimpan telefon bimbit di dalam poket seluar berdepan risiko kerosakan sperma termasuk mati pucuk.

8 sifat lelaki yang wanita jauhi

Kaum Adam adalah pelengkap dan pelindung bagi kaum wanita. Namun, ada beberapa jenis lelaki yang wanita jauhi dek kerana personaliti mahupun tabiat mengjengkelkan. Nah, 8 jenis lelaki yang punya sebab wanita menjauhi daripada didekati.

90 fakta tentang Lelaki yang Perempuan perlu tahu

Berikut adalah 90 fakta tentang lelaki yang perempuan perlu tahu.

1- Lelaki tidak mencari perempuan yang cun. Tapi mereka lebih suka perempuan yang kemas dan rapi.

2-Lelaki benci tengok lelaki lain mengurat.

3-Lelaki boleh suka seseorang awek dan kemudian lupa kat awek tu dalam masa 1 minit.

21 Perkara Yang Membuat Lelaki Menyenangi Wanita

Setiap wanita di dunia ini pasti inginkan hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin dan sehingga akhir hayat dan tidak sesiapa pun yang mahu hubungan sekerat jalan kerana ia hanya membawa kepada kesedihan dan hati yang hancur sahaja.

Rahsia Cara Ketahui Lelaki Masih Teruna Atau Tidak

Mari baca rahsia untuk mengetahui atau mengesan sama ada seseorang lelaki itu masih teruna ataupun tidak. Harap rahsia ni dapat dikongsikan bersama untuk pengetahuan umum kepada wanita diluar sana.

Rahsia Lelaki Pada Ciuman

Panduan ini membolehkan para isteri mengetahui dan mengenali serba sedikit perangai dan kelakuan si suami melalui cara ciumannya..

Rahsia Lelaki & ragam

Lelaki Bersemangat

Bagaimana mengenali mereka: 

Personaliti diri mereka boleh dikenali menerusi penampilan fizikal mereka. Selalunya mereka yang punya semangat tinggi dalam hidup akan sering kelihatan kepenatan. Mungkin selepas makan atau merokok. Dia juga seorang yang lebih suka memendam rahsianya seorang diri dan dari segi kewangan,tidaklah begitu berwang sangat. Satu lagi sikapnya, sering marah dengan ahli keluarga yang lain. Mungkin sebab kekurangan rehat akibat penat bekerja dan melakukan segalanya begitu bersungguh-sungguh.

 

LiteForex

 

10 Perkara Bukti Lelaki itu Rumit

 

1.Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu jatuh cinta kepadanya. Jika tidak, kamu akan dianggapnya sombong.

 

10 Situasi Lelaki Yang Wanita Harus Fahami

1. Bila si dia sibuk... ... .. Jangan pula kamu terhegeh-hegeh meminta si dia menjemput kamu di tempat kerja ataupun menemani kamu pergi membeli-belah. 

2. Bila si dia ego... ... . Jangan sesekali kamu mempersoalkan tentang keegoan bila sikap sebegini sedang menguasai dirinya. Lelaki amat payah utk mengakui dirinya ego sebaliknya berpendapat ianya ketegasan. 

 

20 Sebab Laki Tak Kawin2..hehe!

 

for gurlz n sape ader kawan laki tahulah nape diorang xnk kawen... 

1."Duit lum cukup lagi". 
Pompuan mana tahu susahnya laki nak kumpul duit nak bayar mas kawin le? hantaran la. Dah tu mas kawin & hantaran tu letak tinggi mengalahkan artis. Cam nak jual anak jer. Kita makan megi jer nak kumpul duit tu bukannya pompuan tau. Megi pun dah nak naik harga! 

 

MasterForex

 

Kenali Siapa Lelaki.. ??

 

1. Jika lelaki menyendiri dan menjauhkan diri, ketahuilah dia dalam keadaan tertekan. Boleh jadi ada tekanan di tempat kerjanya, boleh jadi oleh kereta yang dimilikinya, atau boleh jadi beberapa kerenah anda yang menjadi menyebabnya.

 

FAKTA SEBENAR LELAKI

 

• 99.9% lelaki amat pandai masak kari…..tapi megi kari jerrrr.

• Lelaki kadang2 memang suka memasak….tapi amat malas nak
basuh periuk belanga serta pinggan mangkuk…

• Apabila lelaki memasak umpama sedang bertukang umah… bukan
main bising lagi.

 

Rahsia Wanita vs Lelaki

 

1. Rata-rata wanita tidur lebih lama 1 jam daripada lelaki pada 
waktu malam. 

2. Sperma laki-laki yang menentukan jenis kelamin bayi. 

3. Bayi perempuan cenderung lebih cepat berjalan dan berbicara, bayi 
laki-laki 2 bulan lebih lambat. 

 

FXNet


  FxNet Forex Affiliate Program - Pip rebates - Fully transparent system

Titik Ghairah Lelaki

LELAKI BUKAN SAHAJA PENEROKA TITIK GHAIRAH WANITA TETAPI JUGA MEMILIKIRAHSIA TERSENDIRI. CUBALAH MENGENALI TITIK GHAIRAH ANDA SENDIRI.TERDAPAT 22 TITIK GHAIRAH BAGI LELAKI.

BELAKANG TELINGA

Ada lelaki yang begitu sensitif dikawasan belakang telinga Jangankan dicumbu malah disentuh saja sudah membuatkan lelaki kegelian . Saat dicumbu ghairah lelaki akan mulai memuncak. Gesekan lidah akan menimbulkan rangsangan yang hebat. Kerana terlalu suka kadang kala lelaki akan memiringkan kepalanya bagi membuka peluang kepada pasangan untuk menjelajah lengkuk yang terletak dibelakang telinga.

ARTIKEL
ARTIKEL

Top 10 Rahsia Lelaki Perlu Kamu Tahu

Bukan mudah membongkar rahsia seorang lelaki.Masakan tidak, ada sahaja 'hal sulit' yang seboleh mungkin mahu disorok lelaki sebagai salah satu usaha untuk menyembunyikan kelemahan yang ada.Oleh sebab itulah sebilangan gadis melabelkan lelaki sebagai seorang yang cukup kebal dengan rahsia misteri.

Kenali hati budi seorang lelaki

 

Dalam persahabatan, segelintir pendapat mengatakan bergaul dengan lelaki sebenarnya lebih mudah berbanding bersahabat dengan golongan Hawa. Mungkin kerana lelaki itu sifatnya mudah bertolak ansur, lebih telus dalam persahabatan atau lebih berterus-terang dan tidak menyimpan perasaan terhadap sesuatu perkara.

Mengenal Kelemahan Lelaki -Oleh Dr.HM.Tuah

Tidak sedikit lelaki yang rebah di persada wanita. Lelaki sekuat Julius Ceaser boleh lemah apabila berdepan dengan Cleopatra.

Mark Anthony, ketua tentera yang menggantikan Julius Ceaser juga jatuh ke tangan Cleoparta. Ramai sungguh pemimpin agung dunia kalah oleh pujuk rayu wanita..

Lelaki Melayu Kahwin Dengan Lelaki Eropah Cetus Kontroversi

Pemuda Melayu kahwin dengan lelaki di Dublin Eropah telah cetuskan kontroversi di internet. Isu mengenai seorang pemuda yang memakai baju Melayu yang dikenal sebagai Aliff Alfian Rosli serta bersampin dan bertengkolok di kepala sedang mencium pasangannya yang juga seorang lelaki bernama Jonathan dalam satu majlis perkahwinan pasangan gay telah mencetuskan kontroversi dan hebat diperkatakan di internet.

 

HotForex

HotForex Best brooker

 

 

   
   
   

 

Tag:  lelaki, rahsia lelaki, hati lelaki, cinta lelaki, lelaki perkasa, rahsia lelaki jatuh cinta, rahsia malam pertama, cinta rahsia buah dada, lelaki untuk lelaki, cara membuatkan lelaki ghairah, gambar cara liwat lelaki, teknik onani lelaki, gambar hantu pocong lelaki, rahsia tarikh lahir lelaki, lelaki melancap, gambar zakar lelaki, lelaki hebat, lelaki sunat, Gambar Lelaki Beronani, Senjata Lelaki, Batang Lelaki, Zakar Lelaki, Kote Lelaki, Gambar Batang Lelaki, Rahsia Tarikh Lahir Lelaki, Lelaki Seperti Aku, lelaki malaysia, butik lelaki, lelaki gay melayu, fashion lelaki, lelaki melayu, lelaki ini, lelaki hot, blog lelaki gay, lelaki gay blog, bila lelaki stim, melayu lelaki, lelaki gay malaysia, tanya lelaki, aku lelaki gay, artis lelaki hot, no telefon lelaki, video lelaki mandi, lelaki guy, Carian popular tentang lelaki: lelaki hensem, lelaki kacak, lelaki suka perempuan, lelaki harapan dunia, lelaki dayus, setia, arab, ada buluh dada, lelaki bodoh, berjambang, botak, bujang, b complex untuk lelaki, b white untuk lelaki, lelaki curang, lelaki cemburu, cadangan, lelaki cium perempuan, cantik, cancer, cute, vitamin c lelaki, nama lelaki, lelaki dan perempuan, lelaki dengan lelaki, lelaki dan payudara, dherbs lelaki, engineer, ego tinggi, lelaki ego jauth cinta, ekseklusif, ensem, e majalah lelaki, lelaki gatal, geek, gatal, gentleman, goda perempuan, gedik, gila perampuan, gagah, lelaki g string, lelaki g, lelaki g spot, titik g lelaki hebat, hamil, lelaki ini, idaman wanita, itu, jambu, jahat, lelaki jadi perempuan, lelaki kuat, korea, jepun kacak, kencing berdiri, kuat cemburu, kasanova, kacak single, lembut, libra, lirik tenaga batin lemah, rambut, lyrics, leo, foto, maskulin, merajuk, nangis metroseksual, main lelaki, macho, matang, miang, nakal, nigeria, nepal, normal, gersang n, gay, online, onani, pendiam, pemalu, perkasa, penipu, panas baran, pendek, qlimax, sejati, terindah, kencing quaran, romatikn, rendah, rambut gugur, raba, rindu, soleh, sejati, scoripo, teruna, terkaya, taurus, tahan lama, tagak, tak guna, t shirt, kemeja t, borong, muslim, u-man, vigro, versi, video, leo, v max, v asia, wallet, rambut, tampan, matang, manja, zodiak cancer, aries, aquarius, tourus, scorpio, pices, zina, z 007, pacar, mata, nafsu, isteri, merogol, 13 tahun pilihan, kemaluan, dinoda, iran, memperkosa, penyanyi, pengsan, fesyen, palaian, artis, curang, lirik, suara, nafsu,

 

Banner 728x90

 

Sign up for OKPAY and start accepting payments instantly.

 

 

SINCE 30 MEI 2013


KAUNTER

 

 

 

© 2012-2016. WWW.LELAKI.COM.MY. All Rights Reserved.